Bets bij…..symposium

Op 9 mei 2017 mocht Bets de gasten verwelkomen tijdens een symposium georganiseerd door NAH keten Oss-Uden-Veghel en Ziekenhuis Bernhoven.
Bets zegt: ‘Wat heb ik bijzondere mensen mogen verwelkomen tijdens dit symposium. Ik had de eer de hele middag aanwezig te mogen zijn, het was efkes druk maar echt mieters interessant. Als klap op de vuurpijl (lees confetti kanon) was ik diegene, die een belangrijk hulpmiddel, uniek in Nederland, mocht lanceren!!! Dat is toch skon. Behalve de rommel achteraf…die kon ons Bets natuurlijk weer opruimen. Hoe dan ook het was een skonne en feestelijke middag.’

One thought on “Bets bij…..symposium

  1. Lonneke schreef:

    Wij hebben Bets op ons symposium gehad. Ze deed zich voor als poetsvrouw inclusief poetskar! Bij de entree was het meteen gezellig en ook tijdens de vertraging door technische problemen heeft Bets de gasten vermaakt door op zijn Brabants met ze te keuvelen. Aan het eind van het programma kon ze de lancering van een nieuw product inluiden met confetti. Ze betrekt alle mensen en dat maakte dat de lancering echt door het gehele publiek werd gedaan. Geweldig, iedereen wasmachine erg enthousiast over Bets. Marsha inschakelen om een symposium op te fleuren is een echte Aanrader!!! In het voorgesprek blijkt trouwens ook dat ze zich echt verdiept in het onderwerp, zo helpt ze ook om bij het publiek het onderwerp nog extra onder de aandacht te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *