Feestje Rob en Jose

Feest Rob en José van Dijk.

Geschreven door Antje.

 

Wat was het een eer om de gasten van deze twee bijzondere mooie mensen te ontvangen. Alles liep op rolletjes. Het was prachtig weer, de rode loper lag er strak bij en de accommodatie was tot in de puntjes goed verzorgd. En dan de gasten…die kwamen keurig op tijd allemaal…nou ja…op enkele na dan. Wat een geweldige leuke gasten heb ik mogen ontmoeten. Sommige zeer sportief, Rob en José hebben nl een sportschool in Veghel, andere totaal niet. Maar ja… die hadden wel weer andere kwaliteiten. Heb zo hier en daar wel wat bij moeten schaven maar uiteindelijk is alles keurig verlopen. Ik heb de gastheer met regelmaat terug op zijn plaats moeten zetten, zullen vast de zenuwen zijn geweest. Na een hilarische opening…door mij verzorgt natuurlijk…is het feestgespuis al dansend door gegaan.

 

Rob en José van Dijk, mijn hartelijke dank dat ik jullie gasten mocht verwelkomen. Ik vond het werkelijk een geweldige ervaring.

Keurige en lieve groetjes,

Antje.

 

One thought on “Feestje Rob en Jose

  1. Op 3 juni hebben wij een feest gehad met als binnenkomer Antje, wat was je geweldig het feest was al meteen een succes want iedereen had al iets te vertellen met het binnenkomen. Kan het iedereen aanbevelen. Antje nog super bedankt. Oja en jij “Marsha de baas”van gij het goei personeel. Houwe zo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *