Fistje Andre en Marjo

Fistje André en Marjo.

Geschreven door Bets.

Wat was het toch skon, het fistje van André en Marjo. Het was dubbel op, want ze waren en 25 jaar getrouwd en Marjo werd 50. Dat was echt niet te zien, want ze zien er alle twee nog kei goed uit. Ik mocht van die twee fijne mensen, hun gasten ontvangen. Ben eerst efkes flink met mijn zwabber en poetsdoek aan de gang gegaan, want niks zo fijn als binnenkomen door een glanzende deur en een fris ruikende gang. Marjo weet er alles van, want die zorgt dat Het “Hooghuys” er altijd spik en span bij ligt dus dat moest ik nou zeker evenaren. De gasten zagen er allemaal skon uit. De 1 nog mooier dan de ander en allemaal met een bijzonder skon verhaal. En sommige kwamen wel van heel wijd weg. Na een spectaculaire opening, skon dat ik dat mocht doen, met heul veul zingen, feesthoedjes en toeters en bellen…kon het fistje dan echt beginnen.

André en Marjo, kei bedankt dat ik jullie gasten mocht verwelkomen. Ik vond het echt mieters skon om te doen.

Houdoe wanne,

Bets.

 

 

 

 

One thought on “Fistje Andre en Marjo

  1. Bets ik vond het heel gezellig dat jij op ons feest bent geweest. De mensen op feest vonden het ook heel leuk dat jij er was. Het was super hoe jij de jarige van die dag in het zonnetje had gezet. Groetjes Marjo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *